Parhaat suomalaiset kolikkopelit netissä

Valitsemalla netti kolikkopelit on kuin valita puoliso. Valitse väärä ja se tulee kalliiksi valita huolellisesti ja sinulla on enemmän kuin vain yksi hyvä ilta! Koneet maksavat eri taajuudella, riippuen niiden jackpot määrä ja yleinen loppuratkaisu prosenttiosuutta.

Vanhan ajan peliautomaatteihin olivat yhden kolikon asioihin, josta valita laitteen tyyli ja nimitys, ja putosi kolikon aukkoon. Se oli siitä. Suomalaiset kolikkopelit tekemät valmistajat, kuten Jennings, Pace ja Mills havaittiin kaikkialla maailmassa, mutta USA oli laaja pitoisuus koska koneet rakennettiin paikoissa kuten San Franciscossa ja Chicago. Yksittäiset koneet löydettiin roadhouses ja baareja pitkin pikkuteitä ja kaikkialla reitillä 66. Keskimääräinen takaisinmaksuaika oli alle 80 prosentin.

kolikkopelit

Vuonna 1960, kun Bally esitteli Money Honey ja peliautomaatit laite, jonka sylkeä voittoja, kertoimet hieman muuttunut, ja kun Atlantic City laillistettu pelaamista 1970-luvun loppupuolella keskimääräinen kone maksetaan yli 86 prosentin. Muutama seurat kuten Caesarin palatsi ja Circus Circus Las Vegas on $ 100,000 jättipotteja, mutta mahdollisuus ottaa paljon hauskaa kolikkopelit mobiili oli melko alhainen.

Miten Kolikkopelit maksaa

Vanhat korttipaikkaa olivat yksinkertaisesti joukko pyydyksiä, joiden kela kaistale hedelmiä symboleja samaan aikaan reikiä kolme kiekkoa joka mahdollisti mekaniikka maksaa, kun tiettyjä symboleja osui, kuten 3-kolikon voittokerroin kirsikka, tai 10-kolikkoa kolme appelsiinit. Kolikkopeli Jackpotit olivat perinteisesti 150 kolikkoa. Jos soitit vanha single-kolikon nikkeli kone voitat $ 7.50 jackpot, joka oli noin 1-in-8000 mahdollisuus osua. Ne olivat hauskoja. Voisit pelata koko yön $ 10.

Kun uudet tietokoneistettua koneita ilmestyi 1970-luvun lopulla ja 1980-luvun alussa, maksuja voidaan säädellä (hieman), jossa on RNG simuloida todellisia kiekkoa pyörivät ja jättipotit sai vielä suurempi jokaisen uuden tarjontaa IGT. Multi-kolikon ja multi-nimellisarvon ilmaiset kolikkopelit ovat nyt normi, ja koneet laita-show videoita viihdyttää meitä, mutta se maksaa paljon enemmän pelata. Toki, yleinen maksukertojen on nyt lähempänä 94 prosentin, mutta että määrä on petollinen.

Miten Valitse parhaat kolikkopelit

Vain voit itse valita täydellinen paikka itse, mutta valinta tekee suuri ero viihteen ja pelikassaasi. Jos rahaa hallinta ei ole vastike, huomaat, että vaihtoehdot ovat avonaiset. Valitse kumpi peli on hauskinta. Haluatko uratyyppistä Starburst symboleilla, videoita, bonus näytöt ja paljon toimintaa? Haluatko perinteinen avokelat (vaikka ne simuloitu video), tai haluatteko kone, jossa on paljon erilaisia symboleja, kuten Jackpot6000?

Kauha on, että pelaaminen monirivistä, monen kolikon ilmaiset kolikko pelit netissä kuten Starburst kasvattaa altistumista kalliin ilta. Kun pelaat kone 95 prosentin takaisinmaksuaika tuntuu hyvältä, mutta jos sinun täytyy pelata 50-linjat ja 50-kolikot, että nikkeli kone maksaa $ 2,50 spin! Keskimäärin joka kolikkopeli maksaa 12,5 senttiä jokaista spin, ja voit helposti saada 250 pyörii tunnissa joka on $ 31.25 viihde kustannuksia.

Jos soitit Blazing 7: n kanssa vain 3-kolikon panos ja saada sama määrä pyörii 95 prosentin takaisinmaksuajat, olet keskimääräinen kustannus olisi vain $ 1,88 – tietenkään et voi löytää pelin nikkeliä. 1 $ kohti, 3 $ veto 250 pyörii maksaa noin $ 37,50 euroa tunnissa. Parempi tietää pelikassaasi!